magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Oops...
 
Woeps... bij het berichtje over de lange Aloha-cape vergaten we te melden dat het vandaag 1 april is. 38 leden keken even over de kalender heen, en stuurden ons hun voorkeur door per mail (de sterren zijn beduidend meer gewild dan de steentjes, zo lijkt het). Maar voor alle zekerheid: de cape is nog steeds onversneden en we hopen dat dat nog jaren zo blijft! Wie ons een beetje kent, weet dat we elk jaar op 1 april een grap uithalen. Ook Elvis hield van 1 april-grappen, luister maar naar de LP "April Fool's Day".

Dit jaar dachten we terug aan de verknip-actie die Colonel Parker ooit uithaalde met Elvis' filmkledij (waarvan de stukjes stof als extraatje toegevoegd werden bij een 4-delige LP-box) en toetsten we die actie uit 1970 aan de actualiteit van 2014 met de verkoop van de lange cape die maar niet rondkomt. Onze excuses voor wie erin getuind is...! Hieronder alvast een greep uit de eerste inzendingen...

Hoi Peter. Mijn zoon zat op de site elvismatters en zei pap kom is even hij liet de gouden greep van de aloha cape zien. Fantastisch daar wil ik best wat van hebben waarop mijn zoon vroeg 'en ik pap ik ben toch ook lid?' ik zeg tegen hem dat klopt jij mag daar ook op reageren. Peter ik vind een steentje of sterretje leuk maar ook een stukje stof is goed. Maar als je wil dat we een keuze maken kies ik voor een Rood steentje en voor een blauw steentje.

Goedemorgen, op jullie verzoek meld ik dat ik het liefst een bordeaurood steentje heb.

Een sterretje aub. Mijn moeder wil ook lid worden, kan zij ook een mooi steentje krijgen?

Keuze van stukje Aloha-cape: 1e keuze sterretje, 2e keuze rood glittersteentje, 3e keuze donker glittersteentje

Ik ben altijd tegen het verknippen van kleding van Elvis geweest, maar nu ben ik voor. Hij heeft de cape toch niet echt in de show gedragen, en de fans kunnen er maar plezier van hebben. Stuur me svp maar een gouden sterretje op. Kan je er ook de schaar bijdoen als het verknipt is? Ik ben supertevreden met jullie club en dit initiatief.

Als het mogelijk is zou ik graag een stukje uit de vleugel willen met de blauwe steentjes. Alvast enorm bedankt.

Peter, kies jij zelf maar. Liefst heb ik een blinkend sterretje dan kan ik er een halsketting van maken of anders een blauwe steen voor in mijn ring.

Beste peter. Ik verkies een gouden sterretje als dat kan. Anders een rood steentje

Superactie van een superclub! Ik wil graag een rood steentje voor naast de foto van Elvis op het dressoir.

Vraag aan jullie goede actie: alms alles verknipt is, kan ik dan de blauwe binnenvoering ophalen? Ik zou de cape graag willen reconstrueren en dan kunnen jullie de fotos in het blad publiceren. Voorts graag een zilveren sterretje dat niet te klein is.

ik ben lid voor twee jaar, en heel tevreden, maar het is dan ook maar logisch dat ik twee keer mag kiezen toch? Stuur me twee sterretjes op, liefst aangetekend en in een gewatteerde omslag zodat het papier niet scheurt. Dank bij voorbaat.



Eén geluk: de 1 april-grappen worden weer voor 365 dagen opgeborgen...!
 
 
Gepubliceerd: 01 april 2014, 13:00
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Peter Verbruggen .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Fun In Acapulco