magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 De àllermooiste kerstsongs ever: TICKETVERKOOP START NU!
 
Vijf jaar na mekaar al bekronen fans en toeschouwers onze Kerstshows tot de mooiste van het jaar. Geen enkele andere show is zo snel uitverkocht, geen enkele show oogst zoveel applaus en appreciatie dan de Kerstshows. Elk jaar opnieuw steken we een tandje bij. Zo hernemen we dit jaar de succesformule met extra violisten (wow!), en trekken we het repertoire nog breder open. Geloof ons vrij: met deze show voel je pas écht de sfeer van Kerstmis.

Maar u kent ons ondertussen. Stilstaan is achteruitgaan, en dus breiden we jaar na jaar een extra hoofdstuk aan onze kerstshows. Dit jaar vindt de show plaats op 3 locaties, waaronder voor het eerst ook aan de kust, in Bredene.

VRIJDAG 12 DECEMBER - BREDENE

Voor de allereerste keer trekken we met de hele ploeg naar de Belgische kust, naar het pittoreske kuststadje BREDENE, waar we te gast zijn in de culturele theaterzaal STAF VERSLUYSCENTRUM. Wat een mooie, ruime zaal met perfect zicht op het grote podium. Deze mooie, hypermoderne locatie is al een aanrader op zich. De zaal is net buiten het centrum gelegen, en omgeven door ruime parkeermogelijkheden. Een ideaal begin van een heerlijk weekendje aan zee?

ZAAL: Staf Versluyscentrum, Kapelstraat 76, Bredene (B)

TICKETS: 40 euro, www.shopelvismatters.com

DEUREN: open om 19 u

SHOWTIME: 20.15 u

EINDE: 22.30 u

PARKING: ruime parkeerplaatsen in onmiddellijke omgeving



ZATERDAG 20 DECEMBER - MOL

In MOL trekken we naar onze vertrouwde locatie, zaal VITO. Deze locatie zit ons als gegoten. Terwijl we in de foyer boven een extra grote Elvis-shop kunnen uitstallen, is er beneden dan weer alle ruimte om voor en na de show – en tijdens de pauze – oude bekenden te ontmoeten of nieuwe vrienden te maken. De zaal zélf, ademt alle comfort en luxe die je kan voorstellen: brede, zachte zetels met ruime beenruimte en brede, rolstoelvriendelijke gangen.

ZAAL: Vito, Boeretangsedreef 200, Mol (B)

TICKETS: 40 euro, www.shopelvismatters.com

DEUREN: open om 19 u

SHOWTIME: 20.15 u

EINDE: 22.30 u

PARKING: ruime parkeerplaatsen in onmiddellijke omgeving



ZONDAG 21 DECEMBER - VELDHOVEN

In VELDHOVEN palmen we alweer voor het vierde opeenvolgende jaar de prachtige theaterschouwburg 'De Schalm' in. Dit culturele centrum, waar ook een restaurant en dranklocaties aanwezig zijn, draait het hele culturele seizoen door, met tal van hoogwaardige producties uit binnen- en buitenland. Maar toch is de snelstverkopende en meest populaire opvoering de ElvisMatters-kerstshow. Rolstoelpatiënten krijgen een apart kijkverhoog toegewezen.

ZAAL: Theater De Schalm, Meiveld 1, Veldhoven (NL)

TICKETS: 40 euro, www.shopelvismatters.com of kies je plaats online via www.deschalm.com

DEUREN: open om 19 u

SHOWTIME: 20.15 u

EINDE: 22.30 u

PARKING: ruime parkeerplaatsen in onmiddellijke omgeving



TICKETS BESTEL JE HIERONDER. Uiteraard kan je ook meerdere tickets voor verschillende shows tegelijk kopen. Wat wordt het een HEERLIJKE kerst met de àllermooiste kerstshows ooit!
 
 TICKETS CHRISTMAS WITH ELVIS  
 
Gepubliceerd: 01 september 2014, 11:45
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Peter Verbruggen .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Nevada Nights