magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 John Wilkinson een jaar buiten strijd
 
John Wilkinson, onze dierbare vriend-des-huizes, heeft ons gevraagd om de fans in te lichten over zijn medische situatie. Eerder al schreven we dat John geopereerd werd aan het darmstelsel. We wilden op dat ogenblik nog geen verdere details geven. De reële situatie is dat John kanker heeft aan de dikke darm. Na de operatie twee weken geleden, werd een tumor verwijderd. Om zeker te zijn dat eventuele uitzaaiingen vernietigd worden, begint John weldra aan een chemokuur. In afwachting, revalideert hij thuis.

Om zichzelf rust te gunnen, heeft John alle optredens voor de komende 14 maanden geschrapt. Mogelijk duurt het nog langer voor hij weer ‘beschikbaar’ is voor de fans. De operatie en de geneesmiddelen hebben er inmiddels voor gezorgd dat John meer dan 20 kilo is vermagerd. Mentaal voelt hij zich goed, en hij vindt meer dan ooit steun in de muziek van Elvis. Hij vroeg ons ook te melden dat hij een fan voor de fans blijft, en met heel veel plezier terugdenkt aan de vele mensen die hij op EM-activiteiten heeft leren kennen. Om hem letterlijk te citeren: “I will not give up on the fans, for as long as I may live.”

Wat zijn plannen zijn voor na zijn ‘Sabbatjaar’, weet hij zelf nog niet. Wat nu telt, is dat hij rust neemt (en vindt), om te herstellen van de operaties, en de chemokuur waar hij eind deze maand aan begint.

Net zoals vroeger, houden we voortdurend contact met John – wat we op zijn verzoek ook voortzetten, ondanks de moeilijke weken en maanden in het vooruitzicht. Zodra er nieuws is, leest u het uiteraard op deze site – uiteraard na zijn akkoord of, zoals nu, op zijn vraag. John blijft de Elvis-wereld volgen, maar niet meer vanop het voorplan.

Steunbriefjes of beterschapswensen blijven welkom op het fanclubsecretariaat. We bezorgen deze persoonlijk bij John thuis, in Springfield Missouri, volgende maand.

VLAANDEREN: John Wilkinson, P/A ElvisMatters – Postelarenweg 140 / 2400 Mol

NEDERLAND: John Wilkinson, P/A ElvisMatters – Lunet 14 / 5509 NN Veldhoven
 
 
Gepubliceerd: 14 december 2007, 20:42
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Peter Verbruggen .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Too Much Monkey Business