magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 AL 100 DEELNEMERS VOOR ONZE CRUISE
 
Vandaag, uitgerekend op de verjaardag van Ginger Alden, verwelkomden we de 100ste inschrijving voor onze grote ELVIS CRUISE in oktober volgend jaar. Wie tijdig inschrijft, kan al mee vanaf 829 euro per persoon, all in! Op het programma tal van evenementen, inclusief live shows en een foto- en handtekeningensessie met Ginger Alden - Elvis' laatste grote liefde, en de vrouw die als enige de laatste maanden van Elvis' leven van zo dichtbij en zo intens beleefde. De vrouw ook wiens stem het laatste was wat Elvis hoorde, voor hij die dramatishe 16de augustus overleed in Graceland.

Zoals de meeste fans wel weten, was de cruise met ex-vrouw Priscilla helaas een stevige tegenvaller omdat Pris tegen alle afspraken in weigerde om met fans op de foto te gaan. Ginger kijkt net uit naar haar allereerste ontmoeting met de fans en heeft een pak minder capsones.

Wie meer informatie wil over de grote ElvisMatters-cruise met live muziek, special guests en vele Elvis-evenementen aan zeer betaalbare cruise-prijzen, kan contact opnemen met ons via peter@elvismatters.com. Alvast heel hartelijk welkom aan boord!



Acht dagen onbekommerd reizen, acht heerlijke dagen vol luxe en genot OP EEN VIJFSTERREN CRUISE SCHIP! De MSC Fantasia, is een van de grootste cruiseschepen ooit door een Europese rederij gebouwd. Het vlaggenschip van MSC Cruises is een meesterwerk van Italiaanse stijl: een perfecte mix van vooruitstrevende technologie, elegantie en exclusieve service. Bij de bouw van het MSC Fantasia cruiseschip stond het milieu hoog op de agenda. Het schip werd dus op een moderne manier gebouwd om het milieu te beschermen zonder aan het comfort van de gasten te raken.

MSC Fantasia neemt u niet alleen mee op een plezierreis, maar ook een ontdekkingsreis. Voor de allereerste keer op een schip lopen gasten hier op een trap met Swarovski-kristallen. Dankzij het transparante plafond genieten passagiers van de magie van het varen, terwijl ze naar de met sterren bezaaide hemel kijken. Met 27.000 m² aan publieke ruimtes, met inbegrip van de luxueuze MSC Aurea SPA, 5 restaurants, 4 zwembaden, 12 hydromassagezwembaden, koffiebars, boetieks, een ‘Formule 1’-simulator en een interactieve 4D-bioscoop kunt u héérlijk ontspannen.

Voor wie nog een stapje verder wil gaan: de Spa aan boord biedt ultramoderne behandelingen zoals therapeutische moddermaskers, geurtherapieën, esthetische massages en zoveel meer. Kortom: de MSC Fantasia verheft cruisen in luxe tot een duizelingwekkend hoog niveau … waar al uw cruisefantasieën werkelijkheid worden!



• Van traditionele restaurants tot haast eindeloos lange buffetten met aparte kookeilandjes: kies zelf wat je lekker vindt. Dat is in de prijs inbegrepen. Wil je in één van de themarestaurants zoals een steakhouse of Spaanse tapaszaak eten, dan kan dat mits een kleine meerprijs.

• Prachtige broadway-shows aan boord, een volledig ingericht fitnesscenter, hypermoderne 4 D-bioscoop, waterglijbanen, bars, lounges, zwembaden, warmwaterbaden, kinderparadijzen, disco’s en zoveel meer: het is allemaal inbegrepen.

• Kajuiten, gaande van de standaardkabines tot de superdeluxe suites

• Informatie via ElvisMatters

• Twee Live-concerten aan boord

 
 
Gepubliceerd: 13 november 2014, 07:40
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Peter Verbruggen .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Easter Special