magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 'Belgen moeten meer online shoppen'
 
De helft van de Belgen moet zijn aankopen online doen. Dat vinden de ministers van Digitale Agenda Alexander De Croo en van kmo's Willy Borsus. Daarom lanceren ze een sensibiliseringscampagne met tips over veilig online shoppen, zodat meer Belgen die stap zetten. Winkeliers moeten ook meer inzetten op e-commerce.

Teneinde het Belgische cijfer op te krikken, lanceren beide ministers de campagne "e-shop defense". De campagne moet consumenten duidelijk maken hoe ze veilig online kunnen shoppen, en zo de e-commerce in ons land stimuleren. Het idee is dat waakzaamheid, samen met een aantal eenvoudige maatregelen, de internetveiligheid en het vertrouwen van de internetgebruikers kan versterken.

"Onlineshops zijn 24/7 toegankelijk, je kunt heel gemakkelijk prijzen vergelijken en vaak heb je ook reviews van andere gebruikers. Om consumenten nog meer van de voordelen van e-commerce te laten genieten, is het natuurlijk belangrijk dat ze zich veilig voelen", zegt Alexander De Croo.

In dat opzicht past de vernieuwde online shop van ElvisMatters perfect in het plaatje: 100% volgens de strenge Europese wetgeving (waarmee we één van de weinige fanclubs in Europa zijn helaas), snel en met oog voor de wensen en rechten van de klant. Shop veilig, shop bij een erkende online shop, zoals www.shopelvismatters.com
 
 ShopElvisMatters.com  
 
Gepubliceerd: 04 december 2014, 12:32
Bron: VRT / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Peter Verbruggen .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - In A Private Moment