magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Reacties blijven toestromen
 
Gisteren vond alweer het tweede kerstconcert van ElvisMatters plaats, dit keer in de prachtige theaterzaal Muzeval in Emmen, waar Bouke een 'thuiswedstrijd' speelde. Wat was het heerlijk om in de zaal zo'n unieke show mee te maken, die vanaf de allereerste noot knetterde en vonkte! Heel veel dank voor zoveel bezoekers, en ook voor alle reacties die ons bereiken, het is fantastisch om te lezen. Onderstaand berichtje vonden we zopas, en vinden we te mooi om niet te delen:

Hoi beste Peter en leden van Elvis matters en alle leden,

Wij waren op vrijdag 12 december getuigen van een van de mooiste Kerstshows van de afgelopen jaren. Ik was (bijna) altijd aanwezig bij dit gigantisch gebeuren ter eren van onze grote liefde ELVIS PRESLEY. Wat een geweldig optreden.... was het weer met een FANTASTISCHE Bouke. Wijzelf hebben een van de beste dagen van 2014 gehad, wat een succes had Bouke weer en met een overgave zoals je zelden ziet. Wij zijn al zolang lid van Elvismatters en genieten zo van deze optredens, dit maakt ons leven mooi, en zo gedenken wij ook Elvis als onze held, ons voorbeeld ons ..ja zeg maar ons alles... en zijn zo blij dat we lid mogen zijn van deze schitterende club.

Heel hartelijke dank voor deze prachtige avond. De volgende ochtend in hotel de golf, een mooi hotelletje op loopafstand van de zaal, kwamen we weer diezelfde mensen aan de ontbijttafel tegen en iets wat mij opviel was een gezegde van Ronny die me vertelde dat Bouke 's stem zo beangstigend dicht bij die van Elvis komt, om aan te wijzen hoe goed Bouke wel is. Hopelijk zien we jullie, afwezige , je wel in een van de volgende concerten... Elvis Matters bedankt, voor de schitterende avond. Jos en Engeliena, Rijen .NL

O ja, voor de afsluitende show in Veldhoven, zijn nog een 50-tal tickets beschikbaar. Wie de show nog niet gezien heeft, wacht best niet te lang! Eén dag eerders, spelen we in de supermooie hotel/theaterlocatie De Reehorst in Ede.
 
 
Gepubliceerd: 15 december 2014, 07:28
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Peter Verbruggen . - Fotograaf:  Michel Van Erp
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Frankie and Johnny