magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Loanne Parker spreekt over de Colonel
 
De 'Las Vegas Sun' sprak n.a.v. de opening van de Elvis tentoonstelling in Westgate Las Vegas met Loanne Parker. Colonel Tom Parker en Loanne trouwden in 1990 met elkaar maar zijn meer dan 25 jaar samen geweest. Wat velen niet weten was dat de Colonel Loanne voor het eerst ontmoette in het Hilton hotel in Las Vegas waar zij werkzaam was als secretaresse. Loanne laat weten dat Colonel Tom Parker tot aan zijn dood een groot Elvis fan was. "In zijn hart is hij nooit gestopt met werken voor Elvis. Hij zou erg blij zijn geweest met alles wat er nu in het Westgate gaat gebeuren".

Loanne verteld ook over de relatie tussen Elvis en de Colonel. "Ze hadden een opmerkelijke relatie. De Colonel was er zodat Elvis zijn creatieve deel kon doen en de Colonel zorgde voor het zakelijke gedeelte."

"Elvis was creatief en wilde niet lastig gevallen worden met de zakelijke dingen. Wel wilde hij alle contracten zien voordat deze werden getekend. Elvis had het laatste woord. Het was niet de kolonel maar Elvis die vertelde wat te doen. Elvis maakte de beslissingen waarna de Colonel deze verder kon uitwerken.

Op de vraag wat de Colonel zijn favoriete Elvis nummer was antwoordde Loanne, "Het favoriete nummer van Elvis was voor de Colonel waarschijnlijk 'Are You Lonesome Tonight?', In de tijd van de Colonel bij Gene Austin, had deze een hit met Way Back, en dat was het enige nummer dat de Colonel ooit wilde dat Elvis het op zou nemen. Hij bleef hierop aandringen bij Elvis en Elvis heeft dit uiteindelijk ook opgenomen. Waarschijnlijk om van deze vraag verlost te zijn.
 
 
Gepubliceerd: 22 maart 2015, 16:15
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - From Sunset to Vegas