magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 1 maand voor opening Elvis expo in Las Vegas
 
Graceland zal altijd de belangrijkste uitvalsbasis zijn van iedere Elvisfan. Maar als leuk extraatje, kan je je reis ook combineren met Las Vegas.

Elvis eerste Vegas' optreden is bijna 59 jaar geleden. Hij verbleef er ook meerdere maanden in die tijd.Het Westgate Hotel (vroegere International/Las Vegas Hilton) zal een roterende vertoning van Elvis' memorabilia tentoonstellen. De vroegere showroom, waar Elvis vele honderden keren uitverkochte concerten deed, zal worden vernieuwd naar de stijl zoals het bij Elvis was in de seventies.De tentoonstelling - maar liefst 28.000 vierkante meter - zal de grootste zijn buiten Memphis.

Enkele van de memorabilia die er tentoongesteld worden:

• Een houten sign, een 24-meter hoog beeld van Elvis om de eerste optredens in Las Vegas te promoten in 1956 op het New Frontier Hotel.

• Het beroemde 1 miljoen dollar tafelkleed contract, om op te treden in The International. Parker en eigenaar van het hotel, Kirk Kerkorian, trokken zich terug in een nabijgelegen coffeeshop, om het aldaar te ondertekenen - op het tafelkleed zelf - compleet met koffievlekken.

• Het twee-delige zwarte pak. Voor zijn eerste optredens in The International, droeg Elvis twee ingetogen outfits - de zwarte tuniek tijdens de show en het zwarte pak voor de persconferentie achteraf.

"Graceland Presents Elvis: The Exhibition - The Show - The Experience" zal openen 23 april 2015 in het Westgate Hotel te Las Vegas.
 
 
Gepubliceerd: 23 maart 2015, 06:55
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Live in Vegas