magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Eigen opname in Sun Studio
 
Het Madison Hotel in Memphis biedt een nieuw super-de-luxe pakket aan: het Madison's RockStar Package. Men heeft de keuze tussen de VIP suite voor 4.000 dollar ofwel de Presidential Suite voor een prijs van 5.000 dollar.

De Presidential Suite is de grootste suite in het hotel, met een woonkamer, jacuzzi, en een prachtig uitzicht op de Mississippi River.

Het zijn vooral de extra's die het pakket speciaal maken. Zo is de kamer uitgerust met twee Traveler gitaren, die je na je verblijf mee naar huis mag nemen. Verder beschikt men over een Bowers & Wilkins Zeppelin geluidssysteem, en afhankelijk van welke kamer u ook kiest, kan u gebruik maken van een Bowers & Wilkins P7 hoofdtelefoon.

Hét hoogtepunt van het pakket is ongetwijfeld een privé opnamesessie van 1 uur in de legendarische Sun Studio, begeleid door een professionele drie-koppige band. Na de sessie ontvangt men de CD, samen met merchandise van de studio.

Om het gevoel van rock'n'roll-ster helemaal compleet te maken, wordt men vervoerd in een luxe VIP limousine naar en van de studio..
 
 
Gepubliceerd: 02 april 2015, 07:52
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Good Times