magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 HOT NEWS ! Groen licht voor nieuw Graceland hotel en entertainmentcomplex
 
De staat keurde daarnet de plannen goed voor de ontwikkeling van een nieuw gedeelte toerismezone van maar liefst 120 hectare nabij Graceland. Daarmee is de bouw van een nieuw hotel en entertainmentcomplex definitief goedgekeurd, en kan men binnen een paar weken starten met de bouwwerken. Enkel de stad Memphis dient nog de goedkeuring te geven om 5% procent belasting te kunnen heffen op alle aankopen die in de toekomst in deze zone worden gedaan, om zo een deel van het geïnvesteerde geld te kunnen recupereren.

Het nieuwe Graceland hotel met 450 kamers, kostprijs 95 miljoen dollar, zal aan dezelfde kant liggen van Elvis Presley Boulevard als waar Graceland is. Tegenover het hotel gaat men 30 miljoen dollar investeren in een nieuw entertainmentcomplex om nog meer fans aan te trekken.

De stad zelf en de staat delen ook mee in de kosten, want zij gaan bijna 45 miljoen dollar investeren in diverse projecten om Elvis Presley Boulevard te verbeteren tussen de Interstate 55 en de Mississippi staatsgrens.

De beslissing werd unaniem goedgekeurd, na een korte presentatie over het project door de advocaat van het project en Elvis Presley Enterprises President en CEO Jack Soden.

Het hotel en het entertainment complex zou tegen de herfst van volgend jaar moeten klaar zijn..
 
 
Gepubliceerd: 09 april 2015, 19:43
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot . - Fotograaf:  Hnedak Bobo Group
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Elvis Now