magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Ginger Alden kijkt uit naar cruise
 
Ginger Alden, Elvis' laatste vriendin, kijkt uit naar de cruise en de vele leden te ontmoeten. Dit weekend heeft ze ons nog laten weten de dagen af te tellen. Ook haar zus Terry wilt dat het snel oktober is en ze naar Europa kunnen afreizen om te vertellen aan de fans over hun ervaringen met Elvis. Ginger sloot haar mail af met: IT WILL BE A WONDERFUL TIME! En dat zal het zeker worden...!

We hebben nog een paar kajuiten vrij, zoals we vorige week al meldden dat we toen vijf kajuiten nog beschikbaar hadden, is dit ondertussen al naar 3 gezakt! Mis deze kans niet om Ginger en Terry Alden te ontmoeten, naar hun verhalen te luisteren enz! Verder zijn er nog optredens van Bouke en de ElvisMatters Band, en nog veel meer! Een super-de-luxe reis met vele Elvisfans is dé vakantie van je leven!

Dit allemaal uiteraard op de MSC Fantasia, één van de grootste cruiseschepen dat ooit voor een Europese rederij is gemaakt! Maar liefst 333m lang, 18 dekken, 25 liften, enz. Ze werd op 18 december 2008 in Napels door Sophia Loren gedoopt. Op dezelfde dag begon het schip aan haar eerste reis. De MSC Fantasia vertrekt op 2 oktober in Barcelona, en meert aan in o.a. Marseille, Genua, Napels, Palma de Mallorca, enz. Op de foto hierboven zie je de MSC Fantasia zoals ie in de haven van Barcelona aanmeert!

Wie nog interesse heeft om één van de DRIE LAATSTE KAJUITEN te boeken, neem contact op met michel@elvismatters.com of jeroen@elvismatters.com
 
 
Gepubliceerd: 21 april 2015, 06:42
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Frankie and Johnny