magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 8-dagen ElvisMatters Cruise
 
De MSC Fantasia is een bijzonder cruiseschip dat geheel gebouwd is in Italiaanse stijl, voorzien van een prachtig interieur. Op dit schip, een van de grootste schepen dat ooit gebouwd werd voor een Europese rederij, zal het u aan niets ontbreken en kunt u dag in, dag uit heerlijk genieten van uw welverdiende rust. Op de MSC Fantasia zijn er genoeg verrassende faciliteiten, zodat iedereen maximaal plezier en welzijn zal vinden.

Van 2 tot en met 9 oktober vindt de ElvisMatters Cruise plaats. Het vertrek is in Barcelona en gaat via o.a. Marseille, Sicilië, Malta, Palma de Mallorca terug naar Barcelona. De centrale gaste op de cruise is GINGER ALDEN en haar zus TERRY. Ginger was de laatste vriendin van Elvis, en was erbij op 16 augustus. Over haar periode met Elvis zal ze uitgebreid vertellen. Er zal een meet-and-greet zijn en handtekeningsessie.

Andere gast op het schip is de Nederlandse zanger BOUKE, geen onbekende bij ElvisMatters! Bouke zijn stem ligt enorm dicht bij die van Elvis, maar zingt vanuit zijn hart, heel naturel, en zonder bakkebaarden, zonnebril of jumpsuits. Op en top KLASSE! Twee concerten zullen er gegeven worden samen met de ElvisMatters Band en backing vocals. Smullen dus!

De MSC Fantasia behoort absoluut tot dé mooiste cruiseschepen op de wereld. Het telt 23 verdiepingen en heeft ongelofelijk veel faciliteiten. Van de exclusieve VIP- zone van de Yacht Club en het uitgebreide Aurea Spa wellness center tot de 5 zwembaden, waarvan er 1 overdekt is. Het cruiseschip MSC Fantasia biedt de klant verschillende type restaurants, tex-mex restaurant, Frans restaurant en een pizzeria, en diverse bars!

Wie een super-de-luxe vakantie wil in 2015, boek nu uw kajuit!

Het boeken van vluchten vanuit Eindhoven of Brussel kan ook via ons.

Meer info:

michel@elvismatters.com

jeroen@elvismatters.com

 
 
Gepubliceerd: 28 april 2015, 06:49
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - It Happened At The World's Fair