magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 HOTELAANBIEDING VIVA LAS VEGAS 2015
 
Op 19 september vindt de VIVA LAS VEGAS SHOW 2015 plaats in het Van der Valk Hotel te Eindhoven. Bouke, de ElvisMatters Band, orkest en showballet staan er die avond centraal in een prachtige zaal, om helemaal in de sfeer te komen zoals de Elvis' concerten in de seventies in het International Hotel te Las Vegas.

Wil jij na dit concert onder het genot van een drankje met ons nagenieten of er gewoon een gezellig weekendje uit van maken? Dan hebben wij een leuke aanbieding voor je!

Speciaal voor bezoekers van de Viva Las Vegas Show 2015 kunnen wij een mooie korting aanbieden op een hotelkamer in het hotel. Een korting van maar liefst 25%!

Door bij je boeking gebruik te maken van onderstaande code ontvang je direct een flinke korting en betaal je slechts 65 euro per kamer (exclusief ontbijt en toeristenbelasting).

De boekingscode is: VIVA LAS VEGAS - GF 70994

Dit hotel ligt op slechts 5 minuten rijden van het centrum van Eindhoven en biedt gratis parkeergelegenheid, gratis WiFi en een uitgebreid sportcentrum met een binnenzwembad en fitnessfaciliteiten. De kamers zijn modern ingericht en de meeste beschikken over grote ramen en een balkon of een patio. Een aantal kamers hebben een ruim zitgedeelte en een eigen bubbelbad. Het Van der Valk Hotel heeft 3 restaurants.

Boeken kan bij Hotel Van der Valk in Eindhoven. Telefoon: +31 (0)40 211 60 33

 
 
Gepubliceerd: 01 mei 2015, 06:56
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - In A Private Moment