magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 That's All Right 60 Years On genomineerd voor Best Music Special
 
De finalisten voor de International Radio Program Awards voor 's Werelds Beste Radio Programma van het New York Festival zijn bekendgemaakt.

Sinds 1982 worden de awards uitgereikt voor het meest innovatieve werk in de radiowereld wereldwijd. De jury heeft 289 finalisten uit inzendingen wereldwijd, uit meer dan 30 landen, geselecteerd. De inzendingen werden beoordeeld op de productie, organisatie, presentatie van de informatie en creativiteit.

Onder de finalisten de muziekspecial van TBI Media: Elvis: That's All Right 60 Years On. Op 5 juli 2014 was het precies 60 jaar geleden dat Elvis de bekende Sun Studio in Memphis binnenstapte. Op 5 juli 2014 was acteur en muzikant Sam Palladio presentator van dienst live vanuit de Sun Studio om een ode te brengen aan Elvis met diverse artiesten waaronder Candi Staton en The Pierces. Enkele mensen die met Elvis werkten, of kenden, werden geïnterviewd.

De awards worden op 22 juni uitgereikt te New York. Leuk weetje: een andere genomineerde muziekspecial is 'Scotty Moore and the Guitar that Changed the World'.

 
 
Gepubliceerd: 15 mei 2015, 06:46
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Loving You