magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Doek definitief gevallen over Graceland Breda?
 
Het doek lijkt definitief gevallen te zijn over Graceland Breda van Jimmy Prins. Vanmorgen viel de politie binnen in het huis aan de Heilaarstraat in Breda vanwege witwaszaak. Volgens een woordvoerder heeft de inval te maken met de vondst van een hennepkwekerij in een huis in het Gelderse Dinxperlo in 2014. Het politieonderzoek leidde naar de villa in Breda. Er is niemand aangehouden.

Het huis van Bredanaar Jimmy Prins, is een replica van Graceland, de villa van 'The King'. Prins wil in het huis een Bed and Breakfast openen. De vijf kamers zijn ingericht met een speciaal Elvis Presley-thema.

Buurtbewoners staan er niet van te kijken dat de politie een inval bij 'Graceland' heeft gedaan. Agenten zouden daar al vaker aan de deur hebben gestaan. Volgens buurtbewoners is huiseigenaar Jimmy Prins een aardige man. Wel hebben ze er altijd vraagtekens bij gehad waar Prins het enorme pand van betaalde.

Jimmy Prins is al sinds 2002 bezig met de bouw van de replica. Buren probeerden met gerechtelijke stappen de bouw tegen te houden, omdat ze vreesden dat er een bordeel in het pand zou komen. Onlangs presenteerde Prins zijn plannen voor een Bed and Breakfast met een crowdfunding-actie.

 
 
Gepubliceerd: 01 juni 2015, 10:27
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - I Found My Thrill