magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Nog 100 dagen...
 
Nog 100 dagen en het luxueuze cruiseschip MSC Fantasia vertrekt vanuit de haven van Barcelona op 2 oktober voor de eerste ElvisMatters Cruise! Genieten aan boord van all-in drankpakketten, wellness, excursies naar o.a. Pompeii, enz, zijn maar enkele van de zaken die je er gedurende een week kan beleven. Verder zijn er twee concerten met Bouke, de ElvisMatters Band en backing vocals Ellen, Walter en Ingeborg zullen er op het podium staan. En als top-of-the-bill vaart Elvis' laatste vriendin en verloofde Ginger Alden mee gedurende de hele week, samen met haar zus Terry! Er zal een meet-and-greet zijn, handtekeningensessie en een Q&A vragenronde.

Nu de zomer een paar dagen geleden begonnen is, klinken namen als Marseille, Genua, Napels, Malta, en Palma de Mallorca exotisch in de oren! De reizigers die ingeschreven hebben, zijn volop aan het aftellen tot 2 oktober om aan boord te gaan van het meer dan 300m lange cruiseschip!

Op de foto, die gisterennamiddag is gemaakt, zie je de haven van Napoli met de vulkaan Vesuvius, en dat vanop de MSC Fantasia!
 
 
Gepubliceerd: 24 juni 2015, 06:56
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Harum Scarum