magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 ElvisMatters delegatie bezoekt MSC cruiseschip
 
In oktober van dit jaar vertrekt de eerste ElvisMatters Cruise vanuit Barcelona voor een achtdaagse cruise op de Middellandse Zee. Een ElvisMatters delegatie zakte gisteren af naar het cruiseschip om de laatste voorbereidingen en besprekingen te voeren met de verantwoordelijken van MSC opdat alles tot in de puntjes verzorgd zal zijn tijdens de cruise begin oktober! De verschillende activiteiten werden besproken, alsook de kajuiten enz. Op de foto zie je alvast één van de zwembaden, alsook de inrichting van een balkonkajuit.

Het belooft een unieke ervaring te worden, zeker met de aanwezigheid van Elvis' laatste vriendin Ginger Alden. Ginger brengt ook haar zus mee, en zullen de nodige vragen beantwoorden alsook een meet-and-greet. Verder vinden er o.m. nog concerten plaats met Bouke (winnaar The Winner Takes It All), en nog veel meer.

De ingeschreven reizigers ontvangen deze week de laatste afrekening voor de cruise, alsook een overzicht van de gekozen drankpakketten en excursies. Wegens ziekte, is er een kajuit vrijgekomen. Wil jij graag mee op cruise?

Meer info:

michel@elvismatters.com

jeroen@elvismatters.com
 
 
Gepubliceerd: 02 juli 2015, 07:06
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Standing Room Only