magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Robbie Williams eert Elvis op T/W Classic
 
Robbie Williams heeft dit weekendin het Festivalpark van Werchter voor het absolute hoogtepunt gezorgd van een zeer geslaagde 14de editie van TW Classic. Vooraf was gevreesd dat de tropische hitte voor een uitputtingsslag zou zorgen onder de 62.000 aanwezige festivalgangers, maar dat viel onder meer door de toenemende bewolking in de loop van de namiddag goed mee.

The Scabs, Anastacia, Texas en Anouk brachten heel wat sfeer op de festivalweide. Top of the Bill was Robbie Williams - met witte hanenkam en gekleed in een Schotse kilt - die naast hits als 'Let me entertain you', 'Rock DJ', 'Millenium', 'Feel' en het massaal meegezongen 'Angels' ook nog verrassende covers bracht zoals 'Bohemian Rhapsody' met flarden en een video van de originele Queen-music, een medley van 'We will rock you' en 'I love rock'n roll' en als afsluiter ook één van Elvis klassiekers 'My Way',

Williams vertederde het publiek met een a capella 'twinkle twinkle'-lied voor zijn in het publiekaanwezige dochtertje aan wie hij overigens een kus gaf. Hij nam het meisje ook even het podium op..
 
 
Gepubliceerd: 06 juli 2015, 06:54
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot . - Fotograaf:  Hans Van Dromme
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Spring Tours ‘77