magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Veel interesse voor USA 2017
 
In 2017 zal het precies 40 jaar geleden zijn dat Elvis op 16 augustus in Memphis, Tennessee overleed. Jarenlang is ElvisMatters al specialist in het organiseren van reizen tijdens de Elvis Week in augustus en tijdens Elvis Birthday Week in januari. Honderden uiterst tevreden fans en leden hebben al kunnen genieten van de reizen naar Memphis, Las Vegas en Hawaii. Telkens werd er door velen een vriendschapsband opgebouwd, en keerden ze na jaren nog eens samen terug met ElvisMatters/Graceland Tours naar het ‘mekka’ van Elvis. In 2017 belooft het een onvergetelijke reis te worden, 40 jaar na Elvis’ overlijden op 16 augustus 1977. Vele mensen hebben hun plaatsje al gereserveerd bij ElvisMatters/Graceland Tours.

ElvisMatters en Graceland Tours, officieel erkend door Elvis Presley Enterprises, zorgt voor een unieke Elvis-reis met heel veel extra’s aan de allerscherpste prijzen! Voor 2017 bieden we voor het eerst ook de mogelijkheid aan om te kiezen tussen drie verschillende reisformules: zilver, goud en platinum. Het allerbelangrijkste misschien wel is dat gedurende heel de reis, welke ook de keuze van je programma is, er Nederlandstalige begeleiding is! Het reisprogramma kan van goedkoop in een budgethotel tot overnachten in een tophotel.

In 2017 is er de mogelijkheid tussen Memphis, Las Vegas en Memphis, Memphis en Hawaii, en het totale pakket Las Vegas, Memphis en Hawaii. Uiteraard ligt de nadruk van deze reis tijdens Elvis Week 2017 in Memphis, tussen 10 en 18 augustus.

LAS VEGAS

Het vertrek is voorzien op 3 augustus naar Las Vegas. In Vegas worden alle highlights bezocht zoals de kapel uit Viva Las Vegas, het vroegere International/Hilton hotel waar Elvis meer dan 600 uitverkochte shows gaf, en nog veel meer. Ook is er de mogelijkheid tot bezoek van Hollywood en Los Angeles.

MEMPHIS

Het vertrek is op 10 augustus vanuit Schiphol of Zaventem, of voor de Las Vegas reizigers vanuit Las Vegas naar Memphis. Elvis Week 40 vindt plaats tussen 10 en 18 augustus met tal van activiteiten. In Memphis worden alle Elvis hotspots aangedaan, stadstour, Tupelo dagtocht, Nashville (optie), concert, candelight, en nog zoveel meer.

HAWAII

Hawaii, de favoriete vakantiebestemming van Elvis. De reizigers die inschrijven voor dit pakket vliegen op 18 augustus door van Hawaii, waar we o.m. het Honolulu Center bezoeken (Aloha from Hawaii) en nog een paar andere hotspots. Verder is dit een mooie rustvakantie na Elvis Week, en dat op een tropisch eiland. Op 23 augustus vliegen we terug naar huis.

Ook in augustus 2016 zijn er reizen naar Las Vegas en Memphis.

MEER INFO:

michel@elvismatters.com (NL)

jeroen@elvismatters.com (BE)

 
 
Gepubliceerd: 07 maart 2016, 08:45
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Double Trouble