magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Motorhomespecialist stelt Elvis tourbus tentoon
 
Een veertig jaar oude tourbus van Elvis Presley is midden mei onder de hamer gegaan voor 263.000 dollar (bijna 230.000 euro). Dat is 100.000 meer dan was verwacht, zegt veilinghuis Julien's Auctions. De veiling vond plaats in het Hard Rock Café in New York. De koper was een motorhomespecialist uit Texas.

Elvis kocht de bus een jaar voor zijn dood voor het gospelkwartet "The Stamps". Het voertuig heeft twaalf zitjes en negen bedden, airconditioning, een televisie en een koelkast en overal is Presleys motto TCB "Taking Care of Business" te zien.

Motor Home Specialist uit Alvarado, Texas, de huidige eigenaar van de bus, wil een speciaal museum inrichten en bezoekers tweemaal per jaar de mogelijkheid bieden om de tourbus te bezichtigen, in het voor- en najaar.

Voor de eerste keer zullen mensen de bus kunnen bezoeken tussen 7 en 12 september van dit jaar. Een extra trekpleister voor toeristen die Dallas op hun wensenlijstje hebben staan, want de motorhomespecialist is ten zuidwesten van de stad gelegen.
 
 
Gepubliceerd: 02 augustus 2015, 12:39
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Easy Come, Easy Go