magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Elvis Presley ster verhuisd naar museum
 
Elvis heeft honderden concerten gegeven in Las Vegas. Er zijn dus tal van Elvis' links te bezichtigen in de gokstad, waaronder de trouwkapel uit de film Viva Las Vegas, het vroegere International/Hilton hotel, de Elvis' tentoonstelling, en nog veel meer. Tot voor kort was één van die stops op onze ElvisMatters reizen ook aan het Riviera Hotel, dat na zestig jaar begin mei haar deuren sloot. Voor dit hotel lag de Elvis Presley ster op de bekende Walk of Stars!

Doordat het hotel binnenkort tegen de vlakte gaat voor een nieuw bouwproject, wilde men de ster bewaren. Deze week is ze verwijderd en geschonken aan het Neon Museum in Las Vegas. Dit museum bewaart de vroegere neon-reclames en reclame borden, waaronder dat van het Riviera Hotel. Men wil nu de ster herenigen met het Riviera reclamebord.

In de toekomst zal er ook een nieuwe ster ingehuldigd worden op een nog te bepalen locatie. De oude ster kon helaas niet meer hergebruikt worden wegens de opgelopen schade van de afgelopen jaren. De Elvis Presley ster werd in 2008 onthuld op de Walk of Stars in Las Vegas.

Wil jij ook graag deelnemen aan een USA reis naar Las Vegas, Memphis en/of Hawaii, mail dan naar michel@elvismatters.com of jeroen@elvismatters.com!
 
 
Gepubliceerd: 30 augustus 2015, 00:27
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Girl Happy