magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Eerste bewoners trekken in Chisca
 
De eerste bewoners trekken deze week in het nieuwe appartementencomplex 'Plaza' in het project 'The Chisca on Main' in Memphis.

Het gebouw waar de huurders zullen intrekken is oorspronkelijk gebouwd in 1961 als een motel en beschikt over 32 appartementen. Op 24 september zal er in het gebouw de jaarlijkse vergadering van 'Downtown Memphis Commission' plaatsvinden. Een nieuw restaurant 'Lyfe Kitchen' opent later dit najaar en de volledige voltooiing van het Chisca-complx wordt verwacht tegen het einde van het jaar.

In totaal zijn er 161 appartementen in het gehele project, met inbegrip van de 32 in de Plaza. De overige 129 in de Chisca Hotel gebouw beschikken over één-, twee- en drie-slaapkamers. Er is een afgesloten binnenplaats met zwembad, fitnesscentrum, restaurants, wassalon, en nog veel meer.

Het hotel werd bekend omdat er destijds de radiostudio WHBQ was gevestigd van diskjockey Dewey Phillips, Daddy-O, de man die de eerste Sun single That's All Right/Blue Moon of Kentucky ooit op de radio speelde in 1954.
 
 
Gepubliceerd: 31 augustus 2015, 13:07
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Pot Luck