magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Beleef Elvis Week 2016 in Memphis
 
Volgend jaar zal een relatief rustige Elvis week zijn in aanloop naar het jaar 2017, het jaar waarin we de 40ste sterfdag van Elvis herdenken. Zo’n rustig jaar biedt ook weer vele voordelen, zo heb je alle tijd om in alle rust alles te bekijken. De wachttijd bij de jaarlijkse Candelight zal in 2016 aanzienlijk korter zijn dan in 2017. Toch zal er voldoende te beleven zijn in Memphis want Graceland is alweer volop bezig een mooi programma aan activiteiten op te stelen. Aan jou de keus!

Wij reizen in 2016 naar Las Vegas en Memphis, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor enkel Memphis.

LAS VEGAS

Het vertrek is voorzien op 6 augustus naar Las Vegas. In Vegas worden alle highlights bezocht zoals de kapel uit Viva Las Vegas, het vroegere International/Hilton hotel waar Elvis meer dan 600 uitverkochte shows gaf, en nog veel meer. Ook is er de mogelijkheid tot bezoek van Hollywood en Los Angeles.

MEMPHIS

Het vertrek is op 11 augustus vanuit Schiphol of Zaventem, of voor de Las Vegas reizigers vanuit Las Vegas naar Memphis. Tijdens Elvis Week zullen er tal van activiteiten plaats vinden in Memphis. In Memphis bezoeken wij alle Elvis hotspots, we maken een stadstour, gaan naar Tupelo, nemen deel aan de Candelight, en nog zoveel meer. Daarnaast zal het ook mogelijk zijn om optioneel een dagtocht te maken naar Nashville.

Info:

jeroen@elvismatters.com

michel@elvismatters.com

 
 
Gepubliceerd: 21 november 2015, 01:27
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Takin’ Tahoe Tonight