magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 ElvisMatters en Bouke op TV Oranje
 
TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In de ‘TV Oranje Specials’ nemen ze elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. Ze bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden.

Gisteren was het de beurt aan niemand minder dan Bouke. In theater De Muzeval in zijn woonplaats Emmen vertelt de Drentse zanger over zijn liefde voor muziek en zijn speciale band met Elvis Presley. Hij werd geboren op het woonwagenkamp en werd daar in zijn jeugd altijd omringd door muziek. Al snel ontwikkelde hij een duidelijke voorkeur voor soulmuziek, waarmee hij op het kamp toch wel een buitenbeentje was. Bouke hield echter ook gewoon van voetballen en daar viel onder de douche zijn zangtalent op. Ondanks zijn verlegenheid liet hij zich strikken om in de kantine een liedje van Tom Jones te zingen, en kreeg daar veel goede reacties op. Toen hij gaandeweg meer ging zingen, viel het op dat zijn stem enorm veel op die van Elvis lijkt. In het tv-programma komt ook ElvisMatters aan bod en kan je beelden zien uit de Bouke Rocks Elvis show uit 2013.

Wil jij Bouke ook live aan het werk zien? In december kan je één van de vier kerstshows bijwonen in België, Nederland én Duitsland! Boek nu je tickets!
 
 Boek hier je tickets voor kerstshows!  
 Bekijk TV Oranje Special Bouke  
 
Gepubliceerd: 23 november 2015, 22:38
Bron: TVOranje / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Pot Luck