magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Vandaag Record Store Day Black Friday
 
Vandaag, vrijdag 27 november, vindt er Record Store Day Black Friday plaats. Deze dag is net als de reguliere Record Store Day bedoeld om de onafhankelijke platenzaak in het zonnetje te zetten. Op deze dag zullen in de deelnemende platenzaken enkele tientallen exclusieve releases en exclusieve aanbiedingen te verkrijgen zijn.

In Amerika is Black Friday een begrip. Dit is de dag na Thanksgiving Day, de nationale feestdag die altijd valt op de vierde donderdag in november. Het wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstinkopen. Ook Record Store Day Amerika grijpt deze dag aan om de onafhankelijke platenzaak voor het voetlicht te brengen. Ieder jaar worden op de laatste vrijdag van november diverse exclusieve vinylreleases uitgebracht.

Eén van die exclusieve releases is de 7" vinylsingle 'If I Can Dream/Anything That's Part Of You' van Elvis Presley. De song 'If I Can Dream' is terug te vinden op het recente gelijknamige album met het Royal Philharmonic Orchestra. Het nummer 'Anything That's Part Of You' kwam enkel als extra nummer op de luxe boxset van het nieuwe Sony album in de UK uit. Een uniek collector's item dus!

ShopElvisMatters heeft de Record Store Day Black Friday single ook in huis! Koop hem snel voor het te laat is! Slechts beperkte vooraad beschikbaar! OP=OP

 
 Bestel hier Record Store Day Single 27.11.2015  
 
Gepubliceerd: 27 november 2015, 08:17
Bron: ShopElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Today