magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Nieuw FTD-boek: How RCA Brought Elvis to Europe!
 
Deze maand brengt FTD het bijzonder mooie boek 'How RCA Brought Elvis To Europe' uit. Zoals de fans gewend zijn van FTD, is dit boek wederom een pareltje én een must-have voor elke collectie! Dit prachtige boek bevat zeldzame foto's en volgt Elvis en zijn samenwerking met het platenlabel RCA dat startte in 1956.

De eerste internationale Elvis platen worden erin vermeld, en tevens is het een gids van de releases uit alle Europese landen, met inbegrip van een samenvatting van de eerste releases van elk land. Er zijn volledige geïllustreerde discografieën (inclusief varianten) voor alle Scandinavische landen: Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland en IJsland. Er is ook een handleiding voor de eerste persingen van de 47 Elvis EP's uitgebracht in Duitsland en te koop in Noord-Europa.

Een schat van krantenknipsels, lokale filmflyers en -posters, advertenties, foto's en verhalen van de Zweedse en Noorse awards, en nog veel meer, zijn er in dit prachtige boek terug te vinden.

Bij de eerste druk van het boek ontvangt de lezer ook gratis UNRELEASED 1956 VINYL EP met de nummers 'Money Honey', 'Blue Moon', 'Just Because' en 'i Love You Because'.

Bestel het boek in pre-order bij ShopElvisMatters!

 
 ShopElvisMatters  
 
Gepubliceerd: 08 februari 2016, 07:14
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Tickle Me