magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 James Burton in Concert
 
Het exclusieve én eenmalige concert van James Burton in België en Nederland zal plaatsvinden op zaterdag 3 september 2016. Dit concert zou normaal plaatsvinden in zaal Vito in Mol. De theaterzaal ligt echter op hetzelfde terrein als het nucleair onderzoekscentrum SCK. Door de terreuraanslagen in maart van dit jaar in Brussel, de aanhoudende terreurdreiging en het verhoogde veiligheidsniveau mag zaal Vito niet langer gebruikt worden voor activiteiten door externen. We zijn hierdoor genoodzaakt uit te wijken naar een alternatieve locatie. We zijn blij te kunnen melden dat we deze inmiddels hebben gevonden. Het concert met James Burton kan dus zeker doorgaan, het zal nu echter plaats vinden in Cultureel Centrum Leopoldsburg, gelegen op een kleine 15 km, gezien vanuit Mol. Het adres is Kastanjedreef 1 in Leopoldsburg.

Cultureel Centrum Leopoldsburg beschikt over een moderne theaterzaal waar het concert van James Burton volledig tot zijn recht zal komen. In verband met het strakke tourschema van James Burton zal het concert zaterdag 3 september beginnen op 19.00 uur! De foyer zal vanaf 17.30 uur geopend zijn zodat er alle gelegenheid is voor een bezoek aan de uitgebreide ElvisMatters shop die deze dag in de foyer aanwezig zijn.

De eerste bestelde tickets zullen in de loop van de maand juni worden toegestuurd.

Voor de bezoekers die voor dit weekend een kamer hebben geboekt in het Corbie Hotel in Mol. Het Corbie hotel ligt op slechts 2 minuten lopen van het station in Mol, van daaruit is het 10 minuten met de trein naar Leopoldsburg. Het Cultureel Centrum Leopoldsburg is gelegen op slechts een kleine 5 minuten van het station.

WIL JIJ DIT UNIEKE CONCERT MET JAMES BURTON EN JENSON BLOOMER BIJWONEN? BESTEL SNEL JE TICKETS!
 
 Bestel hier jouw kaarten voor dit concert!  
 
Gepubliceerd: 29 mei 2016, 12:12
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Summer Festival