magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 PRIMEUR! Vervolg op If I Can Dream album
 
Vorig jaar kon ElvisMatters als één van de eerste die het album 'If I Can Dream' kon beluisteren. Het was een bijzonder uniek album geworden. Het grote Royal Philharmonic Orchestra uit het Verenigd Koninkrijk begeleidde Elvis met nieuwe arrangementen van bekende nummers van hem. We voorspelden dat het een topproduct ging worden, en dat werd even later ook snel duidelijk. De verkoop was gigantisch, en in het Verenigd Koninkrijk behaalde het alleen al een verkoop van 1 miljoen exemplaren!

In november van dit jaar zijn er in het Verenigd Koninkrijk een zestal concerten gepland tijdens de 'If I Can Dream UK Tour'. ElvisMatters organiseert een tweedaagse reis met Eurostar naar London om het concert op 23 november bij te wonen.

In ons volgende ELVIS magazine, dat uitkomt op 1 juni, staat een exclusief interview dat we hadden met de grote baas en Managing Director van het orkest. Tijdens het gesprek vertelde Ian Maclay, voor het eerst en enkel aan ElvisMatters, dat er de volgende maanden een kerstalbum zal worden opgenomen met als werktitel 'Elvis At Christmas'. De release van het album is gepland in november en de nummers maken ook deel uit van de setlist van de concerten tijdens de tournee.

Lees het hele interview met Ian Maclay in het magazine ELVIS wat komende week zal verschijnen. Nog geen lid? Word nu lid.

Of bestel ELVIS #53 vandaag in pre-order in de shop.

Heb jij interesse voor dit concert in London, en samen met ElvisMatters twee dagen in London te verblijven? Stuur dan een mailtje naar:

jeroen@elvismatters.com

michel@elvismatters.com
 
 
Gepubliceerd: 29 mei 2016, 14:13
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - At The International