magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Nieuwe namen bekendgemaakt voor Elvis Week 2016
 
EPE heeft zonet een aantal nieuwe namen bekendgemaakt die zullen aanwezig zijn tijdens Elvis Week 2016 in Memphis. Onder hen is acteur Christopher Riordan die zijn herinneringen zal delen van het werken met Elvis in films als "Viva Las Vegas", "Spinout" en "Clambake". Verder zal Estelle Brown van The Sweet Inspirations en Ray Walker van The Jordainaires herinneringen ophalen aan Elvis tijdens de Officiële Graceland Insiders Conference op 14 augustus. Barbara Sims werkte bij de Sun Studio in Memphis van 1957 -1960 en is tevens de auteur van "The Next Elvis: Searching for Stardom at Sun Records" is er dit jaar ook bij in augustus.

Het nieuwe album "Way Down In The Jungle Room" komt op 5 augustus uit, en Ernst Jorgensen, Roger Semon en John Jackson praten op 12 augustus over deze nieuwste release. Andere namen die bekendgemaakt zijn en tijdens Elvis Week op een event aanwezig zijn, zijn zanger Brandon Cunning en Memphis Jones.

Eind maart werd al bekendgemaakt dat Celeste Yarnall, drummer D.J. Fontana, pianospeler Glen D. Hardin, en vele anderen Elvis Week 2016 zullen bijwonen. Tijdens deze 'feestweek' is er ook 'Designing For The King', waarbij de zoon van kleermaker Bernard Lansky komt spreken, alsook Elvis' juwelier Lowell Hayes en interieurdesigner Bill Eubanks die een aantal kamers in Graceland heeft ontworpen. Verder is er ook de bekende Graceland veiling waar heel wat originele Elvis' memorabilia onder de hamer gaan. En op 14 augustus is er het concert 'The Gospel Music of Elvis Presley' met leden van J.D. Sumner & The Stamps, en 'Terry Blackwood & The Imperials' met de zangers Terry Mike Jeffrey en Andy Childs.

Hoogtepunt van iedere Elvis Week is uiteraard de Candlelight Vigil, waarbij de vele fans met kaarsen tot aan het graf van Elvis wandelen. Een bijzonder uniek en emotioneel moment!
 
 
Gepubliceerd: 21 juni 2016, 21:29
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - 50.000.000 Elvis Fans Can't Be Wrong