magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 John Wilkinson zou 71 worden
 
John Richard Wilkinson werd geboren op 3 juli 1945 in Washington DC, beter bekend als gitarist John Wilkinson, die van 1969 tot aan het overlijden van Elvis in 1977 geen enkel concert gemist heeft, en steeds aan de zijde van Elvis stond als zijn 'rhythm guitar player from Springfield, Missouri'. John is het enige TCB lid die Elvis heeft ontmoet toen hij nog klein was, want toen Elvis in 1956, dit jaar zestig jaar geleden, optrad in zijn thuisstad, sloop hij achter de coulissen en geraakte tot bij Elvis. In 1969 werd John lid van de TCB Band die samen met Elvis zijn glorieuze comeback in Vegas waarmaakte.

In mei 2006 bracht ElvisMatters John terug samen op het podium met zijn oude TCB vrienden tijdens ‘One Night With the King’ in Eindhoven. John bracht er ‘His Latest Flame’ en mocht het podium niet verlaten eer hij zijn nummer, ‘Early Morning Rain’ had gezongen.

John was een vriend van huis van ElvisMatters, en verkondigde meermaals zijn bekende motto: ‘It is very cool to be an Elvisfan!' John zou vandaag 71 jaar worden, maar overleed helaas in januari 2013. Een enorm verlies voor ElvisMatters, en voor de vele Elvisfans..
 
 
Gepubliceerd: 03 juli 2016, 19:23
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Kid Galahad