magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Barbara Gray en The Kiss
 
Het begon als een kus tussen twee twintigjarigen, maar het zou een van de meest sexy foto's uit de rock'n'roll-geschiedenis.

Jaren werd de identiteit van de blondine anoniem gehouden. Haar naam is Barbara Gray. In 2011 werd bekend wie de mysterieuze dame op de 'Kiss'-foto van Alfred Wertheimer uit juni 1956 (Richmond, Virginia) was. Ze onthulde haar geheim vijf jaar geleden aan 'Vanity Fair', maar aangezien het precies zestig jaar geleden is dat de foto genomen werd, gaf ze onlangs een interview aan het plaatselijke televisiestation in Richmond. Ze is inmiddels 80, gelukkig getrouwd en een real estate manager in South Carolina.

Haar vrienden hadden haar in 1956 uitgedaagd om Elvis in zijn hotel in Charleston te bellen. De operator antwoordde en ze zei: "Elvis Presley's room alsjeblieft", meldt ze tegen WTVR.

En ze praatte met Elvis bijna een uur. Maar Elvis was nieuwsgierig naar de vrouw die hem opgebeld had, dus nodigde hij haar uit om zijn volgende concert bij te wonen in Virginia. Twee dagen later ontmoetten ze elkaar bij het Jefferson Hotel in Richmond. Toen ze backstage in het Mosque Theater waren, probeerde Elvis haar te kussen, maar ze weigerde, en stak haar tong uit. Fotograaf Al Wertheimer legde dit moment vast, en naast deze foto zijn er andere gepubliceerd in het prachtige boek 'Elvis At 21'. Je kan de reportage met Barbara Gray via de link herbekijken.

 
 Interview Barbara Gray  
 
Gepubliceerd: 29 juli 2016, 08:05
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - New Haven 76