magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Graceland heeft nu ook inzeg in landgoed Prince
 
Paisley Park, het landgoed van Prince in Minneapolis, gaat zijn deuren openen voor publiek. Fans van de in april overleden rockster kunnen vanaf 6 oktober een kijkje nemen in de privévertrekken en zijn studiocomplex.

De beheerder van de nalatenschap van Prince, Bremer Trust, zal de rondleidingen organiseren samen met het bedrijf dat ook het landgoed van Elvis Presley, Graceland, beheert. Paisley Park heeft een contract met een dochteronderneming van Graceland Holdings, die het start-up geld verstrekt voor de financiering van verbeteringen en de eerste operationele kosten verbonden aan de Prince-museum. Miljoenen fans zullen de mogelijkheid krijgen om het terrein te bezoeken waar Prince tot aan zijn dood leefde. De superster overleed aan een overdosis pijnstillers bevatten.

"Het openen van Paisley Park voor het publiek is iets dat Prince zelf altijd heeft gewild en waar hij ook al actief mee bezig was", zei de zus van Prince, Tyka Nelson, in een verklaring. "Slechts een paar honderd mensen hebben het geluk gehad dat nog tijdens zijn leven te kunnen doen. Nu krijgen fans uit de hele wereld die mogelijkheid."

Graceland, het voormalige landgoed van de in 1977 overleden Elvis Presley, heeft sinds de opening in 1982 al meer dan 20 miljoen bezoekers mogen ontvangen, zo'n 600.000 per jaar.
 
 
Gepubliceerd: 25 augustus 2016, 10:29
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - That's The Way It Was