magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Ledenvoorverkoop voor Viva Las Vegas start zaterdag
 
Een van de grote voordelen van het lidmaatschap van ElvisMatters, is de voorrang op ticketverkoop van concerten. Één week voor de officiële ticketverkoop van start gaat, kunnen leden alvast hun kaartjes kopen! Ook voor het Viva Las Vegas 2017 concert is dit niet anders.

Op vrijdag 16 september om 10 uur gaat de officiële ticketverkoop voor iedereen open, maar leden van ElvisMatters, en leden van Bouke's eigen fanclub, hebben al de kans om vanaf zaterdag 10 september om 10 uur hun kaartjes te reserveren. Wie als eerste besteld, heeft volgend jaar een tafeltje dicht bij het podium! De ElvisMatters-leden hebben in een afzonderlijke brief bij het nieuwe ELVIS-magazine begin september de informatie gevonden om hun kaartjes te bestellen.

Op zaterdag 23 september 2017 staat de balzaal van het Van der Valk hotel in Eindhoven weer in vuur en vlam. Bouke, band, orkest, backing vocals en de danseressen, zullen het publiek weer een FANTASTISCHE avond bezorgen met vele grote hits van o.a. Elvis, Tom Jones. Om van de vele kippenvelmomenten nog maar te zwijgen. Zorg dat je er ook bij bent!
 
 Ben je nog geen lid! Word het snel via deze link!  
 
Gepubliceerd: 07 september 2016, 07:16
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot . - Fotograaf:  Irene Geerdink
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Big Boss Man