magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Exclusieve pre-sale Viva Las Vegas 2017 om 10 uur
 
De speciale voorverkoop voor leden van ElvisMatters en Bouke's Fanclub gaat om 10 uur vandaag van start. De leden hebben hun informatie ontvangen via een aparte brief. De officiële voorverkoop voor iedereen gaat op vrijdag 16 september van start.

ElvisMatters presenteert op zaterdag 23 september 2017 in het stijlvolle Van der Valk Hotel in Eindhoven voor de vierde keer VIVA LAS VEGAS. Samen met Bouke, de Elvismatters Band, het groot orkest en het showballet wordt dit weer een spectaculaire avond die je niet mag missen!

De reacties na de show van vorige jaren waren zó positief dat een vervolg niet kon uitblijven. ElvisMatters organiseert opnieuw deze wervelende show vol glitter en glamour in ware Grand Casino Style. Niets wordt aan het toeval overgelaten en alles wordt uit de kast gehaald om deze show en avond onvergetelijk te maken. Een avond met de mooiste klassiekers van Elvis, Tom Jones en andere Las Vegas-iconen. Wie aanwezig was tijdens een van de vorige shows weet dat Bouke synoniem staat voor Mister Las Vegas. Mis deze avond niet en waan je in het International Hotel van Las Vegas! De tickets worden in oktober verzonden, en toegewezen op basis van bestelling/betaling.

Je kan er volgend jaar zelfs een gezellig weekend van maken. Want speciaal voor ElvisMatters heeft het Van der Valk Hotel zeer aantrekkelijke tarieven voor overnachtingen op 23 september 2017. Wanneer je bij het hotel reserveert (pas mogelijk vanaf 10 uur vandaag) en de speciale ElvisMatters code (deze wordt precies om 10 uur op de ElvisMatters website gezet)meedeelt, krijg je een luxueze torenkamer voor 75 Euro per kamer, exclusief ontbijt. (15,95 Euro per persoon). Op basis van beschikbaarheid kan je tegen dit speciaal tarief bij het hotel de torenkamer boeken.

Van der Valk Hotel Eindhoven | Aalsterweg 322 | 5644 RL | Eindhoven

T: +31 (0) 40 211 60 33 I F: +31 (0)40 212 52 05 I E:reservations@eindhoven.valk.com
 
 
Gepubliceerd: 10 september 2016, 00:47
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Nevada Nights