magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Weekendaanbieding ShopElvisMatters
 
John Wilkinson was ongetwijfeld een van de populairste muzikanten bij de Elvisfans. De man nam steeds ruim de tijd voor een babbeltje en/of foto met de fans, en stak ze ook een hart onder de riem met zijn uitspraken: 'It Is Very Cool To Be An Elvis Fan' en 'Elvis Fans Are The Best In The World'. Helaas overleed John, die trouwens vriend des huizes was bij ElvisMatters, in januari 2013.

Dit weekend staat het verhaal van John, dat werd neergepend in het boek 'My Life Before, During, And After Elvis Presley' centraal bij ShopElvisMatters.

Niet enkel voor Elvis fans is het een interessant en boeiend boek, maar voor muziekliefhebbers in het algemeen. Dit is immers het verhaal van een muzikant. John Wilkinsons leven zat al vol avontuur 'on the road' toen hij gitaar en banjo speelde en zong in de folkscene. Op zekere dag kreeg John een telefoon van de man die hij als kind ontmoette, en werd uitgenodigd om ritmegitaar te spelen in zijn nieuwe band, naast leadgitarist James Burton. Op de leeftijd van 24 jaar aanvaardde John het aanbod van Elvis en bleef zijn gitarist en vriend tot hij overleed. Johns verhaal geeft lezers het gevoel als een vlieg op de muur te zijn tijdens de vele verhalen waar John naast Elvis nog vele bekenden ontmoette.
 
 Koop dit boek en geniet van Johns verhaal bij The King!  
 
Gepubliceerd: 10 september 2016, 00:30
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Memphis Sessions