magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Met ElvisMatters naar Elvis In Concert Live On Screen
 
Ter gelegenheid van wat zijn tachtigste verjaardag had moeten zijn, bracht RCA vorig jaar de cd 'If I Can Dream’ uit. Op deze zeer succesvolle plaat werden archiefopnames van Elvis gemixt met nieuwe arrangementen, opgenomen door de Royal Philharmonic Concert Orchestra. Op 21 oktober komt ook een tweede album uit: "The Wonder of You: Elvis Presley with the Royal Philharmonic Orchestra”.

Op 19 mei 2017 kan je de unieke samenwerking tussen de meest herkenbare stem aller tijden en de Royal Philharmonic Concert Orchestra live beleven. Samen brengen ze de grootste hits (zowel uptempo rockers als hartverscheurende ballades, van 'Burning Love’ tot 'If I Can Dream’) van de koning van de Rock & Roll. Speciale gast in Paleis 12 is Priscilla Presley die het een hele eer vindt om deze prestigieuze samenwerking te presenteren.

Met de show 'The Wonder of You’ wordt de perfecte illusie gecreëerd. Gebruik makend van de modernste technologieën zingt Elvis vanop een transparant scherm, terwijl achter hem een filharmonisch orkest speelt. Het publiek ziet een volledig Elvis concert zoals Presley dat vandaag zou spelen ... mocht hij nog leven.

De stem en de aanwezigheid van Elvis op het scherm zijn zo krachtig, de interactie met de muzikanten zo naadloos en de reactie van het publiek zo oprecht, dat men na enkele nummers vergeet dat de zanger niet lijfelijk aanwezig is. Alle details - gaande van de regie, het decor, het licht, het geluid en de algemene productie - proberen je van het tegendeel te overtuigen.

De tournee start op 10 mei 2017 in Ahoy, Rotterdam. Reserveer nu jouw plaats via ShopElvisMatters voor Brussel (Golden Seats) en/of Rotterdam (Rang 1). Vanaf 11 uur vandaag kan je jouw plaatsen reserveren via onderstaande link of telefonisch via +32(0)496/38.29.39.
 
 Reserveer jouw plaats vandaag nog!  
 
Gepubliceerd: 15 september 2016, 08:56
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - I Found My Thrill