magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Elvis' huis in Beverly Hills gerestaureerd
 
Het door Rex Lotery ontworpen huis aan 1174 N. Hillcrest Road in Beverly Hills werd door Elvis gekocht in 1967, vlak na zijn huwelijk met zijn vrouw Priscilla. Hij telde destijds zo'n 400.000 dollar neer voor het stulpje in het luxueuze Trousdale Estates. In 2012 werd het huis nog verkocht voor 9,8 miljoen dollar aan een van de oprichters van de Hard Rock Café keten. In maart 2014 werd het pand verkocht voor 14,5 miljoen dollar. En twee jaar later stond het huis enkele maanden geleden te koop voor bijna 30 miljoen (!) dollar bij het vastgoedkantoor van Mauricio Umansky, die behoort tot de top 3 van vastgoedmakelaars in de USA. Het huis werd prachtig gerestaureerd, en op de foto zie je de oude woonkamer én hoe deze vernieuwd werd.

Elvis verbleef regelmatig in het huis in de periode 1967-1973, samen met Priscilla en vrienden. Het huis telt 5 badkamers en 3 slaapkamers, een zwembad, én een adembenemend uitzicht over Los Angeles.

Tijdens de ElvisMatters-reis naar Los Angeles-Palm Spings-Las Vegas in augustus 2017, is dit huis ook een van de hotspots.
 
 
Gepubliceerd: 25 september 2016, 09:03
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Tickle Me