magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 ShopElvisMatters op Rock Around The Jukebox Experience
 
Rock Around The Jukebox is sinds vorig jaar vernieuwd! Het woordje ‘Experience’ is namelijk niet zo maar toegevoegd aan de naam van het evenement dat op zaterdag 15 en zondag 16 oktober plaatsvindt bij Autotron Rosmalen, nabij 's Hertogenbosch. Er zijn extra onderdelen en nieuwe initiatieven waardoor de belevingsfactor en het Lifestyle-gedeelte van dit evenement nu nóg groter wordt.

Als vanouds gaan bezoekers van Rock Around The Jukebox bij Autotron Rosmalen weer terug naar de jaren ’50, ’60 en ’70. Onlosmakelijk verbonden aan deze periode is de jukebox. Deze sfeermaker speelt daarom zoals altijd de hoofdrol tijdens dit evenement. Maar daarnaast is er nog veel meer te beleven. Honderden stands met allerlei bijbehorende hebbedingetjes uit deze bijzondere jaren zoals kleding, meubels en flipperkasten. En om deze dag swingend te maken vinden er live optredens plaats. Verder zijn er een groot aantal oldtimers te bewonderen. Live muziek is in twee hallen met rockende en swingende nummers uit de 50s en 60s. Op het laatste wordt ook gedanst door Go-Go danseressen! Ook voor de liefhebbers van muziek op vinyl is de ‘Rock around the Jukebox Experience’ natuurlijk ‘the place to be’. Duizenden oude singles en Lp’s zijn in de aanbieding bij de vele kramen. ShopElvisMatters is er vandaag en morgen ook aanwezig met een stand met CD's, boeken en vinyl.

‘Rock Around The Jukebox Experience’ is op zaterdag 15 en zondag 16 oktober te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt 15,00 euro. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Locatie: Autotron - Graafsebaan 133 - 5248 NL Rosmalen – Nederland.
 
 
Gepubliceerd: 15 oktober 2016, 08:10
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - A Minnesota Moment