magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 INFODAGEN USA 2017
 
Het is nog iets minder dan tien maanden aftellen, en dan is het zover. Augustus 2017, dé maand waarin veertig jaar geleden de wereld stilstond. Elvis Presley was in Memphis overleden op 42-jarige leeftijd.

De Elviswereld leeft nog volop, en zeker in Elvis' thuisstad Memphis. Op het einde van deze maand opent het nieuwe hotel aan Elvis Presley Boulevard, het nieuwe state-of-the-art entertainmentcomplex zal haar deuren openen in het voorjaar van 2017, en jaarlijks trekken meer dan 600.000 bezoekers naar Graceland! Elvis Lives!

Volgend jaar organiseert Graceland Tours/ElvisMatters een grote reis naar USA met bezoek aan de belangrijkste hotspots in Elvis' leven in Los Angeles, Palm Springs, Las Vegas, Memphis én Hawaii. Ook jij kan mee! Er zijn verschillende programma's mogelijk (alleen Memphis, of Memphis/Hawaii, enz.).

Kom naar één van onze infodagen op 6 november in Veldhoven (Nederland) en 13 november in Lokeren (België)! Tussen 14 en 17 uur kom je alles te weten over onze reizen. Locaties en meer info over de infodagen worden binnenkort bekendgemaakt. Graceland Tours/ElvisMatters is al jaren gespecialiseerd in deze reizen, en steeds met Nederlandstalige begeleiding! Een ONVERGETELIJKE reis om zowel als Elvisfan, en als partner mee te maken!

Uiteraard kan je ook onze reisfolder aanvragen, of meer informatie betreffende inschrijvingen voor USA 2017 via jeroen@elvismatters.com of michel@elvismatters.com.
 
 
Gepubliceerd: 13 oktober 2016, 08:34
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Girl Happy