magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 EXCLUSIEF - GESIGNEERDE EXEMPLAREN LINDA THOMPSON BOEK
 
Linda Thompson (66) heeft haar autobiografie 'A Little Thing Called Life' geschreven. Geen groot nieuws, ware het niet dat de vrouw vier jaar lang de vriendin was van Elvis Presley én gehuwd was met de voormalige atleet Bruce Jenner, de man die later Caitlyn werd en bekend is als de pater/mater familias van de Kardashians.

Ze was nog maagd toen ze Elvis Presley leerde kennen in 1972. Zij was 22, hij 37. Ze viel als een blok voor hem, en hij voor haar. En Elvis was geduldig. In het geval van Priscilla wachtte hij twee jaar voor hij haar uitnodigde op zijn landgoed Graceland in Memphis, Tennessee. “Bij mij was hij even galant. We waren elke dag en nacht samen die eerste maanden, vooral in Las Vegas waar hij toen iedere avond optrad.”

Thompson was bij hun eerste ontmoeting in de zomer van 1972 Miss Tennessee. Ze was uitgenodigd op een filmavond in een bioscoop in Memphis. Haar broer was een van de lijfwachten van The King. “Ik was een braaf, gelovig meisje uit het zuiden dat geweldig opkeek naar Elvis. Ik was nog maar zes toen ik op een keer aan de ontbijttafel tegen mijn ouders zei dat ik met Elvis Presley wilde trouwen.” Zover is het nooit gekomen. Linda en Elvis waren viereneenhalf jaar samen, tot in het najaar van 1976.

Exclusief bij ShopElvisMatters zijn er sinds vandaag GESIGNEERDE exemplaren van dit boek te verkrijgen! Snel zijn is de boodschap, want OP=OP.
 
 Bestel dit boek!  
 
Gepubliceerd: 21 oktober 2016, 05:40
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Paradise, Hawaiian Style