magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Suspicious Minds op 1 in 1000 Klassiekers
 
Onder het motto "De 1.000 klassiekers zijn van iedereen" gaat de Vlaamse radiozender Radio 2 in de eerste week van de kerstvakantie opnieuw op zoek naar de beste platen aller tijden. Luisteraars kunnen vanaf 3 december hun stem uitbrengen. De lijst wordt gepresenteerd door de vaste Radio 2-stemmen samen met een reeks gasten.

Radio 2 zendt zijn lijst met ultieme klassiekers traditiegetrouw uit van 26 tot en met 31 december. Welke platen er in de eerste week van de kerstvakantie tussen 7 uur 's morgens en 19 uur 's avonds worden gedraaid bepalen de luisteraars zelf. Stemmen kan vanaf morgen, zaterdag 3 december, via de website van Radio 2. De stemronde wordt die dag op gang getrapt in Aalst.

Vorig jaar hebben meer dan 100.000 mensen hun stem uitgebracht.

De afgelopen 10 jaar stond "Bohemian rhapsody" van Queen vijf keer op het hoogste schavotje. Vorig jaar werd "Imagine" van John Lennon in de nasleep van de aanslagen in Parijs als ultieme klassieker verkozen. In 2014 stond Elvis bovenaan de lijst met "Suspicious Minds". Breng jouw stem uit vanaf morgen en zorg dat 2016 wordt in schoonheid wordt afgesloten met Elvis Presley en "Suspicious Minds" op nummer één!
 
 Stem nu!  
 
Gepubliceerd: 02 december 2016, 23:27
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Today