magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Priscilla Presley en Tom Jones: een koppel?
 
Midden januari schreven we het nieuws al dat zanger Tom Jones en Elvis' ex-vrouw Priscilla Presley samen op stap waren in Hollywood. Vandaag staat er in de grootste krant van het land, Het Laatste Nieuws, een paginagroot artikel over dat de twee een relatie zouden hebben. Officiële bronnen hebben het nieuws nog niet bevestigd, en ook de zanger ontkent of bevestigt dit nieuws.

Hoewel het nog pril is, zou zanger Tom Jones (76) een relatie hebben met actrice Priscilla Presley (71). Na de dood van zijn vrouw Linda in april 2016 doet de ex van Elvis Presley hem opnieuw glimlachen. De twee kennen elkaar al heel lang, want Tom was jaren bevriend met haar ex-man Elvis in de jaren ‘60 en ‘70. In 1972, na zes jaar huwelijk, gingen Elvis en Priscilla uit elkaar. Priscilla en Tom zouden echter altijd contact zijn blijven houden.

Tom en zijn vrouw Linda trouwden toen ze 16 waren en bleven 59 jaar samen totdat zij stierf in april 2016. Priscilla zou naar verluidt een steun en toeverlaat zijn geweest voor de zanger in die moeilijke tijd. Daaruit is nu iets moois gebloeid, zo zeggen verschillende Britse media. Volgens de Engelse krant The Mirror is de relatie nog in een vroeg stadium, maar de twee zijn al regelmatig samen gespot op restaurant in Hollywood.
 
 
Gepubliceerd: 10 februari 2017, 07:04
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Clambake