magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Black & White Night 30 jaar
 
Om de 30ste verjaardag te vieren van het comeback-concert van Roy Orbison uit 1987, brengt Sony Legacy Recordings, samen met met bedrijf Roy's Boys LLC, opgericht door de zonen van Orbison, een vernieuwde versie uit van de televisiespecial 'A Black And White Night'. Roy speelde hiervoor speciaal samen met de TCB Band van Elvis: Glen aan de piano, Ronnie aan de drums, Jerry aan de bass, en de gitaar was voor rekening van James Burton. Verder waren er ook heel wat andere bekende artiesten op het podium zoals Bruce Springsteen, Elvis Costello, Bonnie Raitt, en nog meer.

De nieuwe DVD/Blu-Ray/CD bevat een ge-remasterde uitgave van de originele tv-special, en een nooit eerder vertoonde alternatieve versie van "Oh, Pretty Woman", met gitaarwerk van James Burton (onze gast op 20 maart in Leopoldsburg), en een nooit eerder vertoonde versie van "Blue Angel". Als bonus is er nog een 'geheim' concert uitgevoerd door de band nadat het publiek was vertrokken. De band speelde vijf nummers.

Verder inbegrepen is een gloednieuwe 33-minuten mini-documentaire die bestaat uit repetitiebeelden, en interviews met Bruce Springsteen, Elvis Costello. Om het helemaal af te maken zijn er tientallen foto's toegevoegd aan de DVD. De speciale editie 'Black & White Night 30' is ook beschikbaar op CD/Blu-Ray of CD/DVD vanaf 24 februari via ShopElvisMatters.
 
 Black & White Night 30 - BluRay/CD  
 Black & White Night 30 DVD/CD  
 
Gepubliceerd: 17 februari 2017, 08:22
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Girls, Girls, Girls!