magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Guus bezocht Graceland op USA-roadtrip
 
Het is al weer een paar weken geleden dat Guus een roadtrip maakte door Tennessee in Amerika. “De steden Nashville en Memphis zijn natuurlijk doordrenkt van muziek en om inspiratie op te doen voor mijn nieuwe album wilde ik dat eens van dichtbij ervaren.” aldus Guus Meeuwis. Dat Guus in Memphis ook Graceland bezocht ligt voor de hand, want Guus is een grote fan van het werk van Elvis Presley. Bij het posten van de foto, schreef Guus: 'In de rij voor het huis van mijn grote held'.

De laatste dagen van de reis werden doorgebracht in een studio om nieuwe liedjes op te nemen waaronder het op Memphis geďnspireerde “Wat Zou Elvis Doen”, de nieuwe single van Guus Meeuwis.

Tijdens de nieuwe, en inmiddels, 12e editie van zijn ‘Groots met een zachte G’ concerten in juni dit jaar, passeert Guus Meeuwis de magische grens van 50 stadionconcerten. Een prestatie die nooit eerder door een Nederlandse artiest is neergezet. De concertreeks is sinds de start in 2006 uitgegroeid tot het grootste jaarlijkse muziekevenement van een solo artiest. In 2006 gaat een jongensdroom in vervulling als Guus voor het eerst zijn concerten geeft in het Philips Stadion in Eindhoven. Inmiddels heeft de zanger meer dan 1,7 miljoen bezoekers bij zijn Groots met een zachte G concerten mogen verwelkomen.
 
 
Gepubliceerd: 01 mei 2017, 16:17
Bron: Guus Meeuwis/ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Unchained Melody