magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Repetitie voor The Wonder of You
 
Over enkele dagen, op 10 mei 2017 krijgen Elvis fans een unieke kans om Elvis™ Presley in een live concert experience te zien in Rotterdam Ahoy. De show met de naam 'The Wonder Of You’ bestaat uit de allermooiste rocksongs en ballads van 'The King’ die worden vertolkt door een symfonisch orkest. Aangevuld met de meest herkenbare stem ter wereld; die van Elvis zelf. De ster is 'live’ te zien op een enorm videoscherm. Kortom: deze show zorgt voor een compleet nieuwe belevenis voor iedere muziekfan. Het concert wordt nog specialer door de on stage aanwezigheid van Priscilla Presley. De tour start in Rotterdam, maar ook op 19 mei staat de grote show geprogrammeerd in Paleis 12 te Brussel.

Deze week is het orkest in Praag alvast stevig aan het repeteren met de Elvis' nummers. De ritmesectie zijn wel allemaal muzikanten van The Royal Philharmonic Orchestra.

Elvis Presley wordt gezien als een van de grootste iconen van popmuziek en heeft eigenlijk geen introductie nodig. Zijn energieke stage performance in combinatie met de rockabilly nummers zorgen er voor dat Presley in de jaren '60 in korte tijd zowel ontzettend populair als controversieel wordt. Hij is niet alleen de bestverkopende soloartiest in de geschiedenis (met meer dan een miljard platen), maar won ook drie Grammy Awards. Na zijn overlijden leeft de muziek van Elvis nog altijd door in de harten van vele fans en wordt hij gezien als één van de meest invloedrijke muzikanten die de wereld heeft gekend.

The Wonder of You is het vervolg op het succesvolle album 'If I Can Dream’ dat in 2015 werd gelanceerd en miljoenen keren werd verkocht in het Verenigd Koninkrijk en Europa. Beide albums zijn geproduceerd door Nick Patrick en Don Reedman onder toeziend oog van Priscilla Presley. Priscilla Presley: "What an honor for me to be able to produce and present a live concert experience that evolved out of what has become a very prestigious and beloved album backed by a full and rich symphony orchestra.”

The Wonder of You, live in concert wordt geproduceerd door Elvis Presley Enterprises. Het Europese gedeelte van de tour wordt geproduceerd door GEA Live.
 
 
Gepubliceerd: 06 mei 2017, 16:23
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Today