magazine_cover
© 2007-2018 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Extra Elvis: 40 Years After
 
Augustus op de kalender... Met toch altijd 1 dag in die maand, die wat beladen is. Zover is het nog niet, maar er zijn al veel Elvis fans toch mee bezig, al dan niet zich gereed makend voor een reis naar Memphis. 'A Century of Elvis' zongen Belle and Sebastian eens in 2015. Dat klopt, en er komt vast nog een century bij. Toekomst muziek is dat Elvis over een hele tijd, laten we zeggen, nog een century, toe gevoegd wordt aan wat we nu klassieke muziek noemen. Niet perse als in muziek genre, maar nu zoveel century na dato kennen we nog steeds de namen van Chopin, Beethoven, Mozart en Tjaikovski.

Een wat uitgebreide manier om te vertellen dat Elvis wel tot in de eeuwigheid bekend zal blijven, en dan met name door zijn klokgave vocalen. En die zijn vanavond weer ruimschoots te horen op Extra Gold.

Tijdstip: 20.00 - 21.00 uur, elke zaterdag (met o.a. Elvis, Elvis home recordings, Elvis tribute songs, covers door andere grote artiesten originals en twee vergeten diamanten uit Elvis Dichtbij door Marc Hendrickx)

Tijdstip: 21.00 - 22.00 uur, elke zaterdag (met o.a. Elvis, Elvis, Elvis, 3 columns over Elvis en meer.... laat je verrassen).
 
 Luister naar Radio Extra Gold  
 
Gepubliceerd: 05 augustus 2017, 17:04
Bron: Extra Gold/ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Memphis Sessions