magazine_cover
© 2007-2018 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Bezoek de Elvis On Tour expo in London!
 
ElvisMatters gaat begin februari voor twee dagen naar London,en dit is dus jouw kans, om deze unieke Elvis expo 'Elvis On Tour' in de O2-arena te bezoeken! De expo sluit op 4 februari, dus wees nog tijdig met inschrijven en bezoek samen met heel wat Elvisfans de expo!

Op vrijdagmorgen 2 februari 2018 vertrek je per Eurostar in Brussel, en op amper twee uur ben je al in London! Geen lange reistijden met bus, wachttijden op luchthavens, of te weinig tijd op de expo zelf. Je logeert bovendien in het 4-sterrenhotel 'Holiday Inn Regent's Park' (inclusief ontbijt) op amper 800 meter van de bekende winkelstraat Oxford Street.

Die middag bezoeken we ook gezamenlijk de prachtige tentoonstelling 'Elvis On Tour' waar je zolang kunt blijven tot sluitingsuur. Je neemt je eigen tijd om alles te bewonderen, en hebt uiteraard de mogelijkheid om schitterende foto's te maken.

Op de tweede dag kan je op eigen gelegenheid de Britse hoofdstad verkennen, en dat met Oyster Card (met tegoed van ongeveer 15 Britse Pond) waarmee je met het openbaar vervoer door London kan reizen. Prijs reispakket op basis van tweepersoonskamer: 310 Euro (toeslag singlekamer: 90 Euro).

Wil je ook mee op 2 en 3 februari 2018 met ElvisMatters naar London? Meer info: jeroen@elvismatters.com
 
 
Gepubliceerd: 07 januari 2018, 09:28
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Dinner At Eight