magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Heroesdome verhuist naar oktober
 
In het weekend van 1 en 2 juni zou Heroesdome plaatsvinden in het GelreDome in Arnhem. ElvisMatters zou op het evenement met een exclusieve Elvis-tentoonstelling aanwezig zijn. Het evenement is verplaatst naar de Brabanthallen in Den Bosch op 20 en 21 oktober 2018. Van de organisatie ontvingen we het volgende bericht:

Allereerst willen we iedereen bedanken voor al het vertrouwen in onze eerste editie. Het huidige programma is ongeëvenaard en wij zijn oprecht dankbaar voor deze mogelijkheid.

Met grote spijt en na langdurig overleg moeten we echter aankondigen dat de Heroesdome in het Gelredome niet zal kunnen plaatsvinden. We begrijpen dat deze aankondiging de nodige vragen op zal roepen, maar men mag ervan uitgaan dat een beslissing als deze nooit licht wordt genomen. We zijn altijd op zoek naar een gezonde langdurige relatie met onze gasten, onze exposanten, het publiek én onze partners en dat is helaas enkel mogelijk op een andere locatie.

Heroesdome October 2018 wordt nu echter groter, ruimer en door het gebruik van verschillende hallen kunnen we de spannende activiteiten dusdanig scheiden dat al onze allernieuwste plannen (als je dacht dat we het programma al rond hadden, dan komen er nog prachtige verrassingen!!) nu moeiteloos kunnen worden vertoond! Ik hoop dat we iedereen mogen verwelkomen 20-21 oktober 2018 in de Brabanthallen in Den Bosch! Tot snel!


Uiteraard blijven de gekochte tickets geldig voor het evenement in oktober. Binnenkort meer informatie hierover.
 
 
Gepubliceerd: 19 mei 2018, 08:42
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Kid Galahad