magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 ElvisMatters bestaat 15 jaar!
 
Dit jaar bestaat ElvisMatters precies 15 jaar. De club werd officieel erkend door Graceland op 20 mei 2003. 20 mei is ook de verjaardagsdatum van Peter Verbruggen, de voorzitter en bezieler van ElvisMatters. Peter, Sonja, Jeroen, Ronny, Luc en nog enkele andere personen richtten destijds ElvisMatters op. Inmiddels hebben er al enkelen wegens familiale of beroepsredenen het bestuur verlaten. En is sinds enkele jaren na oprichting het Nederlandse luik van de club vertegenwoordigd door Michel van Erp. Het huidige bestuur, bestaande uit Michel van Erp, Jeroen Vanderschoot, Sonja Celen, Ronny Jespers, Luc Van de Velde en Olav Pawlenko staan vieren vandaag dit jubileum. Vandaag staan we niet enkel stil bij dit jubileum maar ook bij de verjaardag van Peter!

In de afgelopen ELVIS-magazines kon je al een terugblik lezen vanaf oprichting van de fanclub tot en met het grote concert 'One Night With The King' in 2006. Ook in de volgende ELVIS-magazines gedurende 2018 kun je alles lezen over de gebeurtenissen die de fanclub verwezenlijkt heeft, en voor vele andere fanclubs een voorbeeld was. Komend weekend vieren we dit jubileum met twee grote events, met als ‘Special Guest’ niemand minder dan Ginger Alden! Ginger beleefde de laatste negen maanden met Elvis, schreef haar verhaal neer in 2014 in het boek ‘Elvis & Ginger’, en komt nu voor het eerst naar Europa, voor ElvisMatters!

Dit jaar hebben we ook maar liefst ruim 15 evenementen, waarmee we de actiefste fanclub in de Benelux zijn. Het redactieteam is trouwens volop bezig met ELVIS #61 dat begin juni uitkomt. Het glossy magazine telt 52 pagina’s, verschijnt driemaandelijks en de ruim 2000 leden ontvangen dit blad in de brievenbus. Word ook lid van ElvisMatters!
 
 
Gepubliceerd: 20 mei 2018, 08:28
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Elvis Now