magazine_cover
© 2007-2019 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Elvis in Milaan
 
Het Mediolanum Forum in de Italiaanse stad Milaan begint stilaan vol te lopen. Om 21 uur start immers het voorlaatste concert van ‘Elvis In Concert - The Wonder of You’ met een groot symfonisch orkest dat live de muziek van Elvis brengt, Elvis op groot scherm te zien is en Elvis’ ex Priscilla die tijdens een paar momenten over Elvis praat. Het bijzondere voor vanavond, en zeker voor de Italiaanse fans, is een gastoptreden van Il Volo.

Priscilla kent Il Volo al langer, want op het eerste album 'If I Can Dream' met het Royal Philharmonic Orchestra in 2015 zong het trio 'It's Now Or Never'. En vorig jaar woonde ze in Los Angeles nog een concert van het trio bij. Il Volo combineert traditionele opera en het klassieke symfonische repertoire met popmuziek. Piero Barone, Ignazio Boschetto en Gianluca Ginoble werden ontdekt door de gerenommeerde manager Michel Torpedine, die wereldfaam verwierf als ontdekker van de grote Italiaanse tenor Andrea Bocelli.

Morgenavond staat het hele orkest en de muzikanten op het podium in Zürich, Zwitserland waar ook de tournee wordt afgesloten.
 
 
Gepubliceerd: 14 juni 2018, 20:16
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - An American Trilogy